június 23, 2018

Neem arckrém

Ez Neem arckrém egy kiváló, nem zsíros hidratáló, hogy lehet használni az egész tested. Sokan úgy találta, hogy egy jó éjszakai krémet. Ez a krém rugalmassá teszi a bőrt, és sokkal olcsóbb, mint a leg–bb anti ránc krémek. -A ' egy jó Alapítvány krém. A Neem arc krém tartalmaz 5 %-os tiszta Neem olaj, ami a javasolt összefonódás számos bőrproblémák kezelésére.

Ezt a kiváló krém, a tiszta Neem olaj és a Neem sampon hatékonyan használható az állatok.

Neem Alapítvány

Hozzávalók: Aqua, napraforgó olaj, cetilalkohol, Lexemul, 561, KókuszViasz Árpád ' O', Cocobutter, Mandula olaj Jojoba olaj, Neem olaj, a Lavandula Augustifolia, 40/42, Euxly K700, Vit.E, Geraniol, Linalool
Lehetséges allergén: Gereniol, amely természetesen a illóolajok.

Elismerések

Kell a telefon Estee Lauder ma-hoz panaszkodik körülbelül egy arckrém, amit okozott a bőröm, hogy fólia. Ouchies! Hogy megtanuljuk, hogy használja a krém, nem az én jó öreg Neem bőr Creme a Sidney Vincent

Facebook 31.01.11

—Az eredeti üzenet—
Feladó: l.. Ágnes Bérci…
Küldte: 2007. július 17 16:51
Hogy: sidvin@btinternet.com
Tárgy: neem krém

Kedves Sidney & Sándor,
Nemrég belekezdtem egy állandó kiütések a kezem a fantasztikus krém használata. Ez megjelent a kék hat hónappal ezelőtt, és nem helyezhető át semmit, beleértve a teljes erejét szteroid krém én G.P. azonban néhány hét után a neem majdnem elment és a viszketést betömött azonnal. Köszönet egy millió.
Ismét sok sok köszönet.
Barbara l

"Felfedezése Neem termékek, mivel a bőröm vált sok tisztább és egészségesebb. Nincs több reggel Alapítvány réteg felhelyezése. Fantasztikus!!! & olcsóbb, mint a Clarins.
Simonné Alföldi Orsolya, Derby, 2004 január

VÁLASSZA KI AZ ÁR – ALATT – A TERÜLET


Válassza ki az ár, a terület